- Official Post
Değişiklikler
- Sonsuzluk Kulesi (Infinity Tower) için Değişim özelliği Void Alışveriş Merkezi'ne eklendi. Hem premium hem de premium olmayan Sonsuzluk Silahlarını kendi sınıfınıza değiştirebilirsiniz.
- Simyacı'ya Rün Kontrol Cihazı eklendi. Bu cihaz, ekipmanlarınıza en son eklenen oyma efektleri hakkında bilgi gösterir.
- Premium Yıldız Yükseltme Parşömeni ile yükseltme yaparken premium özellik elde etme şansı %40'a yükseltildi.
- Uzmanlar Ustası Unvanı, Paskalya Tavşanı Parti Kostüm Seti ve Hawaii Kostüm Seti kaldırıldı. (Kostüm Kanatları hariç, Hawaii Kostüm Kutusu'ndan yalnızca kostüm kanatları elde edebilirsiniz.)
- Lanet Gücü Dövmesi *Curse Power* (+1'den +9'a kadar) ile ilgili görsel bir hata düzeltildi; artık Kritik Hasar yerine PvP doğru şekilde gösteriliyor.
- İlk Vuruş Dövmesi *First Strike* (+1'den +9'a kadar) ile ilgili görsel bir hata düzeltildi; artık Kritik Hasar yerine PvP doğru şekilde gösteriliyor.
- Bazı Ayı Dayanıklılığı *Bear Stamina* efektlerinin yanlış değerler gösterdiği görsel bir hata düzeltildi.
- Bazı Elemental Kalkan *Elemental Shield* efektlerinin yanlış değerler gösterdiği görsel bir hata düzeltildi.
- Bazı Kartal Pençesi *Eagle Claws* efektlerinin yanlış değerler gösterdiği görsel bir hata düzeltildi.